Επιστροφές Προϊόντων

ΕΛΛΑΔΑ

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του για οποιονδήποτε λόγο (δικαίωμα υπαναχώρησης) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση εκτός των εξόδων μεταφοράς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή ενός προϊόντος παρακαλείστε να επικοινωνήσετε άμεσα με το SASSYGAL.GR είτε μέσω email (info@sassygal.gr) είτε στο τηλέφωνο 6944844683 έτσι ώστε κατόπιν συνεννόησης να γίνει επιστροφή χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε ή αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα έξοδα μεταφοράς για να μας στείλετε το προϊόν επιβαρύνουν εσάς και μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε τρόπο αποστολής σας βολεύει (δηλαδή, πχ μπορείτε να στείλετε το προϊόν με απλό ταχυδρομείο, που είναι πιο οικονομικό από τις εταιρίες courier).

 

ΚΥΠΡΟΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε  να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο ,τα έξοδα επιστροφής (8€) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (8€) επιβαρύνουν εσάς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής (8€) επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Οι επιστροφές από Κύπρο γίνονται αποκλειστικά και μόνο με την Γενική Ταχυδρομική. Επιστροφές που έρχονται σε εμάς με οποιoνδήποτε άλλο τρόπο δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Άλλες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές:

* Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του(καρτελάκια κτλ.) όπως και να περιέχεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.

* Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

* Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι

SASSYGAL.GR Φιλίππου 38, Μανιάκοι-Καστοριάς, ΤΚ 52100 τηλ. 6944844683

* Προϊόντα που δεν επιστρέφονται: Για λόγους υγιεινής δεν μπορείτε να επιστρέψετε τα σκουλαρίκια.

*Δεν επιστρέφεται η αξία των εξόδων μεταφοράς.